Rose

Dette er et tidkrevende design, men veldig kult på en finger. Roser er ikke så vanskelig å lage hvis man kan det. Jeg har sagt før at det alltid er viktig å tegne en skisse før man begynner å lage avansert design. Jeg har tegnet en rose, så du kan se at det egentlig bare er striper rundt hverandre: 1. Lakk to lag med en valgfri farge.


2. Lag en rose med en pensel eller med en neglelakk med en tynn pensel som på bildet. Bare kopier fra tegningen, så blir rosen bra nesten uansett.

3. Jeg valgte å lage en til i en annen farge også.


4. Lag blader. Dette kan du gjøre så lett eller vanskelig du vil; det holder egentlig med grønne prikker. 


5. Jeg ville også ha på litt glitter, selv om den eksploderte, og ble mer enn planlagt... Men det gjør jeg ved å ta på et lag med en blank lakk og deretter drysse over glitteret. Deretter er det viktig å ta på en top coat når det er tørt.


Og sånn ble det. Her kan man gjøre mange egne versjoner; mange roser, en rose, uten glitter, med glitter, forskjellige farger osv. 

3 kommentarer

MyCreativeDays

12.11.2012 kl.23:23

Kjempe fint! :)

Negldesignet

13.11.2012 kl.00:32

MyCreativeDays: Takk!

Hilde

21.11.2012 kl.15:14

Så mye fint du lager Nicoline, her skal jeg lese alt og følge med videre:)

Skriv en ny kommentar

Negldesignet

Negldesignet

20, Oslo

Mitt navn er Nicoline, jeg er 20 år, student og jobber deltid på Lakkbar Neglexpressen. Jeg elsker å lage design på neglene og ville derfor lage en blogg for å dele gleden! På denne bloggen ønsker jeg å inspirere og å lære bort. For kontakt: nicoline.negldesign@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits