Newspaper

Dette er ganske nytt, og det har blitt veldig populært. Det er skikkelig kult, synes jeg! Det er ikke så vanskelig heller! Men det tar gjerne et par negler før man klarer det ordentlig. Slik gjør du:


1. Lakk neglene med en lys lakk. Jeg valgte en hvit lakk, men ikke kritthvit ettersom avispapiret ikke er det. La det være helt tørt for du fortsetter.


2. Klipp ut 10 biter som passer til neglene dine. Skriften kommer til å bli bak frem så det er ikke vits å tenke på hva som skal stå på neglene.


3. Ta en skål med vann. Jeg vet ikke om det har noe å si, men jeg tok lunkent vann. 


4. Dypp papirbiten i vann. Ikke la den være for våt, så tørk av vannet på siden av skålen for å få bort det meste av vannet.


5. Press papirbiten på neglen så hardt du klarer. Jo hardere du presser, jo bedre blir resultatet. Husk å ikke beveg på lappen mens du presser, da blir blekket ødelagt. Det beste er å la den fingeren du presser med "rulle" mens du presser, så du slipper å løfte fingeren. Press i ca 1-2 minutter.Du får litt blekk på fingeren rundt neglen også, men det er bare å fjerne med neglelakkfjerner og q-tips. Vent litt før du tar på top coat, men husk at du ha top coat her, for ellers faller blekket av!


Stikkord:

3 kommentarer

ThinaMarita & Varg

16.11.2012 kl.00:54

Jeg har gjort dette noen ganger med neglene, men sliter med at blekket forsvinner når jeg legger på top coat. (kan sitte en time før jeg har på top coat også, men det hjelper ikke). Noen tips ? :)

Negldesignet

19.11.2012 kl.12:17

ThinaMarita & Varg: Jeg har ikke opplevd det, men kanskje det er noe med lakken du har under? At den kanskje er for glatt?:) Jeg vet faktisk ikke, men prøv med et annet neglelakkmerke!

ThinaMarita & Varg

21.11.2012 kl.17:56

Takk for tips :)

Skriv en ny kommentar

Negldesignet

Negldesignet

20, Oslo

Mitt navn er Nicoline, jeg er 20 år, student og jobber deltid på Lakkbar Neglexpressen. Jeg elsker å lage design på neglene og ville derfor lage en blogg for å dele gleden! På denne bloggen ønsker jeg å inspirere og å lære bort. For kontakt: nicoline.negldesign@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits