Nails on fire

Her er et morsomt (og litt harry?) negldesign. Det er ganske mye pirkearbeid, men ikke en av de verste! Slik gjør du:


1. Lakk to lag med en gul lakk. Jeg har brukt Chanel nr. 577 "Mimosa"


2. Bruk en svamp til å svampe ca halvveis på neglen med en oransj farge. Du kan bruke en sminkesvamp eller en kjøkkensvamp. Jeg har faktsk brukt en bomullspad, men det blir mye hår så jeg anbefaler det ikke. Lakk resten av siden med den oransje neglelakken så det blir en sterk farge.


3. Når det oransje har tørket bruker du svampen til å svampe med gult igjen. Dette gjør at det blir en litt bedre overgang. Jo mer nøyaktig du er og jo mer tid du bruker på dette, jo bedre blir det.


4. Bruk en pensel til å lage den formen du ønsker på flammene. Her velger du også hvor mye oransj du vil ha med i flammene. Fargelegg de områdene som er vanskelig å komme til med neglelakkpenselen med den tynne penselen, som jeg har gjort her. Du kan få kjøpt pensler her: http://www.nail4you.no/negle/tilbehoer/pensler. Deretter lakker du resten med en svart lakk.


Her er resultatet. Jeg burde brukt mye mer tid på å svampe, men med en bomullspad blir det ikke lett uansett... Hva synes dere egentlig om dette designet? Kunne dere hatt det, eller blir det litt harry?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Negldesignet

Negldesignet

20, Oslo

Mitt navn er Nicoline, jeg er 20 år, student og jobber deltid på Lakkbar Neglexpressen. Jeg elsker å lage design på neglene og ville derfor lage en blogg for å dele gleden! På denne bloggen ønsker jeg å inspirere og å lære bort. For kontakt: nicoline.negldesign@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits