Suit

Dette er et relativt enkelt og morsomt design. Det er litt pirkearbeid, men det er egentlig bare sløyfen som er vanskelig. Sånn gjør du:


1. Legg to lag med en hvit lakk. Når man skal ha en hvit farge som grunnfarge synes jeg at det er finere med en lakk som ikke er kritthvit. De lakkene man ofte bruker til fransk manikyr er så hvite (for at de skal dekke med et tynt lag) at lakken er vanskelig å legge på hele neglen, og det blir heller ikke noe fint. De ser rett og slett ut som korrekturlakk.


2. Legg på teip som vist på bildet. Her er det veldig enkelt å bruke vanlig teip også. Husk at lakken må være helt tørr når du legger den på!


3. Legg et tynt lag med en svart lakk. Her må man være forsiktig hvis man bruker en så tynn teip som meg, for hvis du får svart på det hvite er det veldig synlig! Derfor er det bedre med en vanlig teip.


4. Prikk knappene med et prikkeverktøy, og lag skissen til sløyfen med en pensel. Bruk penselen til å fargelegge sløyfen når du er fornøyd med formen. Når lakken er helt tørt kan du ta av teipen.


Dette er resultatet. Som dere ser er det vanskelig å få sløyfen rett i forhold til knappene, så jeg tror det hadde vært lettere å lage skissen til sløyfen først, og deretter knappene.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Negldesignet

Negldesignet

20, Oslo

Mitt navn er Nicoline, jeg er 20 år, student og jobber deltid på Lakkbar Neglexpressen. Jeg elsker å lage design på neglene og ville derfor lage en blogg for å dele gleden! På denne bloggen ønsker jeg å inspirere og å lære bort. For kontakt: nicoline.negldesign@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits