Celebrity nails: Beyoncé

Jeg skal prøve å kopiere én kjendis i uken, denne uken er det Beyoncé. Neglene er fra musikkvideoen "Telephone" med Lady Gaga, 07:30 minutter ut i videoen. 1. Lakk to tynne lag med en hvit lakk. Bruk en pensel til å lage røde striper halvveis. Min røde er ganske gammel og derfor dårlig, men finner ikke de andre. Hvis du bruker en nyere farge, blir det lettere å lage stripene. Det er vanskelig å lage rette striper uten teip, men det vil ikke synes langt unna, så det ser bra ut uansett.


2. Legg på en teip der du vil at det blå skal begynne. Dette er til og med lettere med vanlig teip! Husk å vente til det røde er helt tørt før du tar på teipen, dette er veldig viktig for ellers vil alt bli ødelagt når du tar den av senere.


3. Legg deretter en blå farge på andre siden av teipen. Jeg ville bruke en lysere blåfarge, ettersom mørk rød og mørk blå blir litt mørkt... Men jeg ser i ettertid at den røde er for mørk og at den blå ikke dekker helt. Legg to tynne lag med denne blåfargen, for ellers blir resultatet altfor tykt. Husk: når du tar av teipen må du la alt tørke først.


4. Bruk en pensel til å lage stjerner på den blå delen. Du kan gjerne legge mindre og fler stjerner, til og med kjempemange prikker bare for å etterligne det orginale flagget. Stjerner er ganske vanskelig å lage, så jeg har lagen en liten walk through:


Som dere ser er det ikke veldig lett å få de perfekte, men jo mindre de er, jo mindre ser man detaljene. 


Og her er resultatet! Som sagt; er ikke helt fornøyd med rødfargen, men da vet jeg det til neste gang:) Dette er et litt tidkrevende design, så dere kan evt. ha dette på ringfingrene og resten blå eller røde. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Negldesignet

Negldesignet

20, Oslo

Mitt navn er Nicoline, jeg er 20 år, student og jobber deltid på Lakkbar Neglexpressen. Jeg elsker å lage design på neglene og ville derfor lage en blogg for å dele gleden! På denne bloggen ønsker jeg å inspirere og å lære bort. For kontakt: nicoline.negldesign@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits