Stiletto nails

Nå er egentlig firkantede negler og fransk manikyr helt ut. Det nye nå er spisse (hekse) negler... Jeg personlig liker ikke dette, men det er jo kanskje som slengbukser; du hater det, men du vet at du kommer til å gå med det snart. Rihanna, Lady GaGa og Fergie har gått med dette en stund, og er noen av de store trendsetterene når det gjelder denne moten. Det kan være kult hvis du klarer å gjennomføre det fullt ut, men hvis du går med en slitt, svart neglelakk og joggebukse blir dette helt jævlig! 

Jeg jobber jo med negler, så jeg ser at firkantede negler fortsatt er det mest populære. Man trenger ikke ha altfor formede negler, uansett hvilken form er det ikke fint med for mye! Dette er f.eks. ikke fint (har aldri vært det), og har vært ute på dato veldig lenge nå:Så dette er den nye trenden:
Hvis du ønsker slike negler har jeg to tips:

  1. Ha lange negler! Det blir mer ekstremt, men dette funker ikke med kortere negler.
  2. Merk av midten på neglene med en sprittusj eller neglelakk før du begynner å file, sånn at du ikke får skjeve klør.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Negldesignet

Negldesignet

20, Oslo

Mitt navn er Nicoline, jeg er 20 år, student og jobber deltid på Lakkbar Neglexpressen. Jeg elsker å lage design på neglene og ville derfor lage en blogg for å dele gleden! På denne bloggen ønsker jeg å inspirere og å lære bort. For kontakt: nicoline.negldesign@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits