Basic

Jeg vil bare fortelle dere det mest grunnleggende når det gjelder neglelakk. Som dere alle vet burde man alltid bruke base coat, to lag med lakk og deretter top coat. Men det er ikke mange som forteller hvorfor dette er så viktig. Her har dere noen grunner:

Base coat:

  • Neglelakk innholder mange sterke stoffer som ikke er bra for neglene, en base coat vil beskytte neglene mot dette. Disse sterke stoffene kan gjøre neglene dine svake, og få dem til å splitte seg opp (et problem som mange har). 
  • Hvis du bruker mye neglelakk, og spesielt farget lakk, vil dette farge av på neglene. Mørk lakk er den som farger av mest, men det kommer også an på merket du bruker. Husk: hvis neglene dine blir gule (uten at du har brukt gul lakk) betyr dette at du bruker for mye lakk og at neglene trenger en pause! (Eller så røyker du for mye..) 
  • Sist men ikke minst vil neglelakken sitte på mye lenger når du bruker base coat. Ingenting er mer irriterende enn at lakken begynner å skalle av dagen etter!
  • OPI har to base coater som er veldig gode; en som styrker neglen; Nail Envy og en vanlig base coat; Natural nail. Vi bruker begge på jobben, og jeg anbefaler begge!


To lag med lakk:

  • Dette er vel egentlig bare fordi at kun ett lag ikke dekker nok.

Top coat:

  • Når du bruker en god top coat vil lakken holde mye lenger. Mitt tips er å kjøpe Seche Vite! Bruker du denne med en god lakk (les: OPI) og base coat kan lakken sitte på i 2 uker! Dette avhenger selvfølgelig hva du bruker neglene til (hardt arbeid, mye antibac, sand osv.), og hvordan neglene dine er. Alle negler er forskjellige og vil ha forkjellig holdbarhet når det gjelder neglelakk! Nå tenker sikkert alle "typisk at jeg har sånne negler som ikke holder på neglelakk", men prøv med en god base coat, to lag med f.eks. OPI, og deretter en god top coat.
  • Seche Vite er en veldig tykk lakk, som da også vil gjøre at neglene dine blir tykkere slik at de ikke brekker. Det er denne vi bruker på jobben.Nå håper jeg dere skjønner mer av hvorfor alle sier at dette er så viktig! Hvis dere googler det vil det sikkert komme flere grunner, men dette er det jeg synes er viktigst.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Negldesignet

Negldesignet

20, Oslo

Mitt navn er Nicoline, jeg er 20 år og jobber på Lakkbar Neglexpressen. Jeg elsker å lage design på neglene og ville derfor lage en blogg for å dele gleden! På denne bloggen ønsker jeg å inspirere og å lære bort. For kontakt: nicoline.negldesign@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits