Leohjerte

Jeg er veldig glad i leopardmønster, og spesielt på neglene! Det er veldig lett å lage siden det egentlig bare er prikker, så jeg skal vise dere et design som er mer avansert. Fra denne gjennomgangen viser jeg også hvordan lage leopardmønster, så dere lærer å lage det, hvis dere bare vil ha det på neglene. Slik gjør du:


1. Jeg vil alltid anbefale å tegne en skisse før du begynner. Da blir det lettere å se ting i perspektiv, for i hodet ser jo alt bra ut! Her vil dere også se om det er for mye pirkearbeid, for hvis dere sliter med å tegne det med penn, blir det nok for vanskelig å gjøre det med neglelakk! Jeg ville egentlig ha rød på fargen rundt, men fant ikke den fine rødfargen, så det ble svart. Rød og leopard er egentlig veldig harry, men på negler blir det ikke så mye som hvis det hadde vært på klær, så jeg synes det er veldig kult!


2. Jeg lakket gull som grunnfargen, men her kan man også bruke lys brun. Fargen jeg brukte var nr. 29 Dore Orfevre fra YSL, jeg ELSKER denne fargen! Når fargen var tørr tegnet jeg hjertet med svart lakk og en pensel. TIPS: Husk å alltid tegnet hjerte litt større enn du først tenker ettersom den vil se mindre ut når du farger resten. Det som også er smart er å fargelegge det øverste på hjerte (der det går inn) med pensel, det er veldig vanskelig å gjøre slikt pirkearbeid med en neglelakkbørste! Dere kan se at jeg har gjort det på bildet. La dette tørke før du fortsetter.


3. Lakk forsiktig to lag (her hadde jeg ett, og det holder hvis det dekker, noe som kommer an på merket du bruker) med svart lakk. Dette kan være litt pirkearbeid, for hvis man først kommer innenfor linjene til hjertet synes det ganske godt. Dere kan også se her at hjertet virker mindre nå enn på det forrige bildet!


4. Bruk et prikkeverktøy til å lage tilfeldige prikker med en mørkebrun lakk. (Jeg vet dette ser ut som et kleint smilefjes, men det var ikke meningen) Husk å ikke legge disse for tett, jeg kunne gjerne droppet en av disse prikkene. Dette er fordi når du lager leopardmønsteret med de svarte prikkene må du ha noen prikker som ikke skal være rundt de brune, og da kan det lett bli for tett. Fargen jeg brukte til dette kommer fra Little Rose.


6. Vent til det brune er helt tørt før du legger det svarte! Så legger du prikker rundt de brune med et prikkeverktøy. Legg også noen tilfeldige svarte prikker/linjer, jeg hadde ikke mye plass her, så det ble bare prikker. Hvis du ønsker, kan du bare ha neglene slik, men for å gjøre det litt mer avansert kan du fortsette:


Dette er det man bruker til kaviarnegler, som har blitt veldig populært. Disse kommer i alle type gull- og sølvfarger, men også alle andre mulige farger. Disse er kjøpt i Thailand, og jeg er usikker på hvor man får kjøpt dette i Norge. Men du kan selvfølgelig bruke hva du vil til dette, så lenge de er små nok. 


7. Lakk stedet du vil ha kaviaren med en blank lakk (jeg anbefaler sjeldent å bruke lim). Ta små områder av gangen, ikke lakk hele omrisset av hjertet med en gang, for da vil det tørke eller bli veldig klissete. Bruk prikkeverktøyet til å løfte en og en kaviar og legg den forsiktig der du vil ha den. Dette er mye jobb og tar lang tid å legge på alle neglene, så et tips er å evt. bare legge dette designet på ringfingrene, og da lakke resten svarte eller i leopardmønster. 


Dette er resultatet! Jeg synes de brune prikkene mine er for røde, men det er bare å bruke andre farger. Her kan man kanskje til og med ta to lag med top coat for at kaviaren skal sitte. Som jeg sa i starten ville jeg personlig hatt rødt i stede for svart, men alle farger går egentlig til leopard. 

2 kommentarer

Fisken Randi

01.11.2012 kl.20:44

Kjempefin blogg, du er flink til å mekke negler! Skulle ønske jeg kjente deg så du kunne lage så fine negler på meg :):)

Negldesignet

01.11.2012 kl.20:47

Det hadde vært noe, det! snik

Skriv en ny kommentar

Negldesignet

Negldesignet

20, Oslo

Mitt navn er Nicoline, jeg er 20 år og jobber på Lakkbar Neglexpressen. Jeg elsker å lage design på neglene og ville derfor lage en blogg for å dele gleden! På denne bloggen ønsker jeg å inspirere og å lære bort. For kontakt: nicoline.negldesign@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits