Galaxy nails

Galaxy nails har blitt veldig populært, det er enkelt å lage, men man kan gjøre det mer avansert hvis man ønsker det. Slik gjør du:


1. Først legger du et lag med base coat, og deretter to lag med svart lakk. Jeg bruker Little Rose nr. 729, men når det gjelder svart lakk har det lite å si hvilken man bruker.


2. Trinn to er å bruke en svamp til å "svampe" på lakk. Jeg har rett og slett brukt en bomullspad, noe som funker bra så lenge man passer på hårene. Her tar man en mørk blå farge. Jeg har brukt Dior Blue Denim nr. 607.


3. Deretter gjør du det samme med en lysere blåfarge. Jeg har brukt Rocker Blues fra Claire's.


4. Etter blåfargene har tørket gjør du det samme med en lys grønn. Jeg har brukt nr. 087 Green fra NK.


5. Legg et tynt lag med glitter. Her er det viktig å bruke en glitterlakk som har små, tettsittende glitterkorn. Jeg har brukt nr. 11 Girls Talk fra Essence. Essence er et kjempebra merke når det gjelder neglelakk! De selger masse utstyr i tillegg til utrolig fine neglelakker. Merket har ikke kommet til Norge enda, men de er kjempestore i blant annet Spania.


Dette er slik den ser ut hittil. Jeg synes de er veldig fine nå, og det tar heller ikke lang tid å lage ettersom det ikke er noe pirkearbeid. Men hvis du vil ha de litt mer avansert kan du fortsette:


6. Jeg tok en glitterlakk med større glitterkorn og tok en dråpe på et ark. Deretter brukte jeg et prikkeverktøy til å ta et og et glitterkorn og legge det på lakken. Her kan man velge å ta mange eller bare noen få. Lakken jeg brukte var Happy Birthday fra Deborah Lippmann, en av mine favoritter!


7. Videre ville jeg legge på noen diamantstjerner for å gjøre den mer spesiell. Først legger jeg et tynt lag med blank lakk og tar litt på prikkeverktøyet. Så løfter jeg stjernene med prikkeverktøyet over på neglen som dere ser på bildet. Vent til det er helt tørt før du legger et lag med top coat. Jeg anbefaler alle å invistere i Seche Vite top coat. Den er tykkere enn vanlige top coater som gjør resultatet mye blankere og finere. Den gjør også sånn at lakken holder lenger siden den er så tykk. Det er denne vi bruker på jobben min også.

 


Dette blir resultatet. Jeg synes slike negler er kjempekule! Man kan selvfølgelig bruke helt andre farger også, men jeg liker disse for da blir det mer "univers-aktig". En annen mulighet er å tette hele neglen med svampe-fargene, sånn at man nesten ikke ser det svarte. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Negldesignet

Negldesignet

20, Oslo

Mitt navn er Nicoline, jeg er 20 år og jobber på Lakkbar Neglexpressen. Jeg elsker å lage design på neglene og ville derfor lage en blogg for å dele gleden! På denne bloggen ønsker jeg å inspirere og å lære bort. For kontakt: nicoline.negldesign@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits